Dakramen prijzen

Dakramen prijzen

dakramen prijzen

Een dakraam kost niet heel veel meer dan een gewoon raam. In dit artikel lees je wat je gemiddeld mag verwachten qua kostprijs voor een dakraam.

Natuurlijk is het niet heel eenvoudig om perfect te kunnen zeggen hoeveel een dakraam bij jou zou kosten. Je moet immers rekening houden met verschillende factoren.

Zo zal een dakraam sowieso duurder uitvallen, naarmate het een grotere omvang begint te krijgen. Nog een deel van de meerkost zal je waarschijnlijk betalen voor de plaatsing van het dakraam. Zelf doen is enkel aan te raden voor erg handige mensen en voor mensen zonder hoogtevrees...

Dakramen prijzen zonder plaatsing

Afhankelijk van de materialen, opties en grootte van een dakraam zal de prijs natuurlijk (sterk) verschillen. Daarnaast hangt de kostprijs van een dakraam ook vaak tesamen met het merk die je kiest.

Het bekendste merk is waarschijnlijk velux.

Andere bekende merken zijn Winstar, 4Look, Roto, OMAN en Rooflite.Om te weten te komen hoeveel ieder van deze dakraamleveranciers gemiddeld kost, kan je altijd terecht op verschillende on-line shops om zo prijzen te kunnen vergelijken.

Reken voor de kleinste ramen, van zo'n 50 cm x 80 cm op een aankoopprijs van 160 tot 190 euro.Voor een groter dakraam, van zo'n 95 cm op 150 cm betaal je bijna het dubbele. Reken op 270 tot 300 euro.

Meerprijs dakramen

dakramen prijzen plaatsing Zoals we al eerder vertelden in dit artikel, vallen de prijzen van dakramen nog mee. Een kleine meerprijs zul je vaak betalen voor de plaatsingskosten.

Afhankelijk van de werkduur en het aantal dakramen die worden geplaatst, zal de prijs schommelen.

Wil je weten hoeveel de totaalprijs bij jou zou kosten? Vraag dan een gratis offerte aan via onze vrijblijvende offertedienst.

Nog een deel van de meerprijs kan ook voortkomen uit extras die je aan je dakraam koppelt.Wil je dat je dakraam elektrisch functioneert? Wil je dakraamgordijnen aan je dakraam koppelen? ... Ook dit kan je bij de offertedienst allemaal laten uitrekenen.