Dakraamgordijnen

Dakraamgordijnen

dakraamgordijnen

Een voordeel van een dakraam is dat de slaapkamer of zolder heel wat extra licht binnenkrijgt. Dit voordeel kan helaas ook een nadeel worden. Voor vele mensen is het zo goed als onmogelijk om te slapen met zonlicht die binnendringt en de nachtrust verstoort. Een handige en snelle oplossing voor dit zijn dakraamgordijnen

Dakraamgordijn

dakraamgordijnen

Een dakraamgordijn kan snel worden gemonteerd op een dakraam. Vaak kan het worden gemonteerd in minder dan vijf minuten per raam. Afhankelijk van het type raam zijn er reeds op maat gemaakte dakraamgordijnen, maar geen nood! Voor dakramen die op maat zijn gemaakt zijn er ook dakraamgordijnen op maat.

Voor kamers waar je niet in slaapt, maar graag wat privacy in hebt, is er tevens de mogelijkheid om te opteren voor lichtdoorlatende stof. Een studiekamer, werkkamer of zolder bijvoorbeeld.

Of je al dan niet voor lichtdoorlatende of verduisterende stof kiest hoeft geen problemen op te leveren met de kleuren van de dakraamgordijnen. In beide gevallen zijn ze in nagenoeg elke kleur beschikbaar.

Indien je volledig verduisterende dakraamgordijnen wilt, is het belangrijk om ook te opteren voor aluminium zijgeleiders! Hierdoor is er geen enkel lichtstraaltje die nog voor ergernis kan zorgen.


Dakraamgordijnen prijzen

dakraamgordijnen

Zonder installatiekosten zijn dakraamgordijnen niet heel duur. Het nadeel van deze dakraamgordijnen is natuurlijk dat je maar beperkt zit met de mogelijkheden, ze zijn immers reeds op maat gemaakt en passen dus niet op ieder raam.

Gemiddeld kosten deze ramen tussen de veertig en honderd euro.

Op maat gemaakte gordijnen zijn gemiddeld iets duurder. Reken op maximaal vijftig euro extra.